Korkmaz Tombik džezva sada
Kód: DS69558491Související produkty

Moka konvice na všechny druhy sporáků, včetně indukce ideální pro tradiční přípravu italské silné kávy s jedinečným aroma na 9 šálků kávy - 0,45 litru ergonomická rukojeť...

Moka konvice na elektrické, plynové a sklokeramické plotýnky ideální pro tradiční přípravu italské silné kávy s jedinečným aroma na 3 šálky kávy - 0,15 litru ergonomická rukojeť...

Moka konvice na všechny druhy sporáků, včetně indukce ideální pro tradiční přípravu italské silné kávy s jedinečným aroma na 6 šálků kávy - 0,3 litru ergonomická rukojeť těsnění...

Třídílná sada hrnků s atraktivním motivem Vás potěší svým příjemným designem. Každý hrníček má jiný motiv. Hrnečky se dobře udržují, nedoporučujeme mytí v myčce. Objem 100 ml,...

Moka konvička má ergonomickou rukojeť ze dřeva, bezpečnostní ventil, hladký povrch pro snadnou údržbu - vše co potřebujete pro přípravu výborné kávy. Moka konvice Monix Market...

Uvařte si oblíbený čaj nebo kávu a vychutnejte si teplý nápoj z pěkného hrnečku s ouškem, jehož tvar hezky sedne do ruky. Pokud dáváte přednost klasickým tvarům a jednoduchým,...

Moderní džezva je určena pro tradiční přípravu turecké kávy. Má objem 1 l, je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, leštěný povrch jí dodává elegatní vzhled. Praktická ergonomicky...

Moka konvice na všechny druhy sporáků, včetně indukce ideální pro tradiční přípravu italské silné kávy s jedinečným aroma na 9 šálků kávy - 0,45 litru ergonomická rukojeť...
Detailní popis produktu
Džezvy jsou nezbytné k přípravě pravé turecké kávy. Tato sada obsahuje konvičky na přípravu třech, čtyř nebo pěti šálků kávy. Objem džezev: 3 šálky - 200ml, 4 šálky - 300 ml, 5 šálků - 400ml. Jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, leštěný povrch vypadá elegantně. Džezvy mají rukojeti z nerezové oceli a jsou vhodné pro všechny typy plotýnek kromě indukce. Příprava pravé turecké kávy: Do džezvy se nasype velmi jemně namletá káva - 7 gramů na 1 deci vody. Přidá se podle chuti cukr a případně i koření - např. skořice. Vše přelijeme studenou vodou a směs se nechá pomalu zahřívat na sporáku. Ve chvíli, kdy vzkypí a pěna dosáhne na okraj nádoby se džezva odstaví, aby pěna spadla. Káva nesmí projít varem! Vaření se opakuje ještě dvakrát a teprve pak se káva nalévá do šálků a servíruje.