Korkmaz Steama džezva sada
Kód: DS17672371Související produkty

Díky čajové krabičce můžete své oblíbené čaje uschovat přehledně a návštěvě je nabízet se stylem a elegancí. Krabička je vyrobena z borovicového dřeva s atraktivním potiskem a...

Moka konvice na elektrické, plynové a sklokeramické plotýnky ideální pro tradiční přípravu italské silné kávy s jedinečným aroma na 9 šálků kávy - 0,45 litrů ergonomická rukojeť...

Moka konvice na všechny druhy sporáků, včetně indukce ideální pro tradiční přípravu italské silné kávy s jedinečným aroma na 12 šálků kávy - 0,6 litrů ergonomická rukojeť...

Moka alu konvice na všechny druhy sporáků, včetně indukce ideální pro tradiční přípravu italské silné kávy s jedinečným aroma na 9 šálků kávy - 0,45 litru ergonomická rukojeť...

Moka konvice na všechny druhy sporáků, včetně indukce ideální pro tradiční přípravu italské silné kávy s jedinečným aroma na 9 šálků kávy - 0,45 litru ergonomická rukojeť...

Moka konvice na elektrické, plynové a sklokeramické plotýnky ideální pro tradiční přípravu italské silné kávy s jedinečným aroma na 6 šálků kávy - 0,3 litry ergonomická rukojeť...

Džezvy jsou nezbytné k přípravě pravé turecké kávy. Tato sada obsahuje konvičky na přípravu dvou, třech a čtyř šálků kávy. Objem džezev: 2 šálky - 100 ml, 3 šálky - 200ml, 4...

Moka konvice na všechny druhy sporáků, včetně indukce ideální pro tradiční přípravu italské silné kávy s jedinečným aroma na 9 šálků kávy - 0,45 litru ergonomická rukojeť...
Detailní popis produktu
Džezvy jsou nezbytné k přípravě pravé turecké kávy. Tato sada obsahuje konvičky na přípravu třech, čtyř nebo pěti šálků kávy. Objem džezev: 3 šálky - 200ml, 4 šálky - 300 ml, 5 šálků - 400ml. Jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, leštěný povrch vypadá elegantně. Džezvy mají rukojeti z nerezové oceli a jsou vhodné pro všechny typy plotýnek kromě indukce. Příprava pravé turecké kávy: Do džezvy se nasype velmi jemně namletá káva - 7 gramů na 1 deci vody. Přidá se podle chuti cukr a případně i koření - např. skořice. Vše přelijeme studenou vodou a směs se nechá pomalu zahřívat na sporáku. Ve chvíli, kdy vzkypí a pěna dosáhne na okraj nádoby se džezva odstaví, aby pěna spadla. Káva nesmí projít varem! Vaření se opakuje ještě dvakrát a teprve pak se káva nalévá do šálků a servíruje.